CURS Proiectarea la incendiu a clădirilor de producție/depozitare și a celor de comerț/turism

În ultimii doi ani sute de ingineri și de arhitecți au participat la cursul pe care l-am organizat și care a cuprins elemente de introducere în securitatea la incendiu a construcții: SCENARIUL DE SECURITATE LA INCENDIU.

Însă în acest an ne-am propus mai mult, ne-am propus să aprofundăm cunoștințele dobândite și să facem un pas în față.

Cursul din acest an va fi: Proiectarea la incendiu a clădirilor de producție/depozitare și a celor de comerț/turism.

De ce am ales aprofundarea tocmai pe aceste tipuri de clădiri? Deoarece din activitatea mea de verificator de proiecte a reieșit că marea majoritatea a clădirilor pentru care se solicită scenariul de securitate la incendiu, aviz și apoi autorizație de securitate la incendiu sunt cele de producție/depozitare, cele de comerț și cele de turism. În fapt ele sunt și clădirile cu cel mai mare risc de incendiu și cu consecințele posibile cele mai dezastruoase.

Cursul se va desfășura în următoarele locații:

6 martie  – București  / 9 mai – Timișoara / 11 iulie – Cluj / 5 septembrie – Iași

Lectorul cursului va fi Lulea Marius Dorin. Acesta este inginer constructor, verificator de proiecte pe toate cerințele fundamentale ce vizează construcțiile: B,C,D,E,F. Lectorul are o experiență vastă în susținerea de cursuri peste 1000 de ingineri și arhitecți participând la cel puțin la una din prelegerile lui. O bună partea din aceste cursuri au fost pentru pregătirea specialiștilor pentru examenele de verificator de proiecte, expert tehnic, diriginți de șantier și responsabili tehnici cu execuția. Sute de specialiști participanți la cursurile de pregătire au și luat examenul de promovare. CV-ul complet îl puteți regăsi chiar aici: http://luleamariusdorin.ro/cv/ .

Tariful de participare la curs este de 500 de lei. Studenții, cadrele universitare și personalul ISU beneficiază de acces gratuit în limita locurilor disponibile.

Trimite

 

Programul cursului:

09.00-11.00 introducere în securitatea la incendiu

11.00-11.30 pauză, cafea, apă, suc și gustări

11.30-13.30 proiectarea clădirilor de producție/depozitare la cerința fundamentală securitatea la incendiu

13.30-14.00 pauză, cafea, apă, suc și gustări

14.00-16.00 proiectarea clădirilor de turism și a celor de comerț la cerința fundamentală securitatea la incendiu