CURS: SECURITATEA LA INCENDIU A CONSTRUCȚIILOR

Se fac preînscrieri pentru cursul Securitatea la Incendiu a Construcțiilor.

Observație: cursul nu este unul de formare profesională, cursul nu oferă atestări profesionale, cursul oferă cunoștințe.

Cursul se adresează specialiștilor ingineri și arhitecți, verificatori de proiecte și experți tehnici precum și cadrelor care activează în domeniul controlului clădirilor la cerința fundamentală securitatea la incendiu.

Cursul este foarte util proiectanților care se pregătesc pentru a deveni verificatori de proiecte sau experți tehnici.

Lectorul cursului este dr. ing. Marius Dorin LULEA, specialist verificator de proiecte la cerința fundamentală securitatea la incendiu, autor al mai multor cărți în domeniul construcțiilor. Despre lector puteți citi mai multe informații aici.

Lectorul este autorul cărților: Proiectarea ConstrucțiilorScenariul de Securitate la IncendiuCertificatul Energetic pentru ClădiriInstalații pentru Securitatea la IncendiuProiectarea Construcțiilor.Fundații.

Marius Dorin Lulea este și doctor în domeniul Inginerie Civilă și Instalații cu lucrarea : „CERCETĂRI PRIVIND INTERACŢIUNEA SISTEMELOR DE PROTECŢIE ACTIVĂ LA INCENDIU A CLĂDIRILOR”.

Cursul se va desfășura în București între orele 09.00-15.00. Informatii suplimentare vor fi disponibile dupa completarea formularului de inscriere.

Tarif participare: 500 de lei.

Înscrierile se pot face prin folosirea formularului de mai jos:

Trimite

Ce veți învăța în cadrul cursului: Ce este securitatea la incendiu a construcțiilor, cum se clasifică clădirile din punct de vedere a securității la incendiu, ce este clasa de reacție la foc, rezistența la foc, riscul la incendiu, categoria de pericol la incendiu, compartimentul de incendiu, gradul de rezistență la foc, care sunt cerințele specifice spațiilor și căilor de evacuare.

Lectorul va răspunde tuturor întrebărilor care sunt puse de participanți.

Cursul se va organiza arunci când se va forma o clasă cu 20 de persoane.