CURS PROIECTAREA CLĂDIRILOR DE PRODUCȚIE/DEPOZITARE

Se fac preînscrieri la cursul de pregătire profesională a specialiștilor în construcții la cerința fundamentală securitatea la incendiu- Proiectarea Clădirilor de Producție Și/Sau Depozitare.

Cursul se adresează specialiștilor ingineri și arhitecți, verificatori de proiecte, experți tehnici diriginți de șantier și responsabili tehnici cu execuția.

Lectorul cursului este dr. ing. Marius Dorin LULEA, specialist verificator de proiecte la cerința fundamentală securitatea la incendiu. Despre lector puteți citi mai multe informații aici.

Lectorul cursului este verificator de proiecte(B,C,D,E,F) , expert tehnic (BDEF), diriginte de șantier și auditor energetic, doctor în domeniul ingineriei construcțiilor și al instalațiilor pentru construcții.

Lectorul este autorul cărților: Proiectarea ConstrucțiilorScenariul de Securitate la IncendiuCertificatul Energetic pentru ClădiriInstalații pentru Securitatea la IncendiuProiectarea Construcțiilor.Fundații.

Marius Dorin Lulea este și doctor în domeniul Ingineri Civilă și Instalații cu lucrarea : „CERCETĂRI PRIVIND INTERACŢIUNEA SISTEMELOR DE PROTECŢIE ACTIVĂ LA INCENDIU A CLĂDIRILOR”.

Cursul se va desfășura online în data de 8 aprilie 2023 între orele 10.00-12.00.

Tarif participare: 200 de lei.

Înscrierile se pot face prin folosirea formularului de mai jos:

Trimite