Curs PROIECTANȚI STRUCTURI – nivel mediu

Introducere în proiectarea structurală a construcțiilor din beton armat.

Recomandat pentru:

  • Arhitecți cu experiență
  • Arhitecți stagiari
  • Ingineri la început de carieră

Obiective:

  • Clarificarea teoriei si integrarea ei in realitatea șantierului.
  • Conformarea optimă a clădirilor cu structura din zidărie portanta.
  • Conformarea optimă a clădirilor cu structura in cadre din beton armat.

Descriere conținut:

Realitatea cotidiana depășește cu mult teoria din facultate si este nevoie de o învățare bazata pe practica. Colectivul de la care înveți meserie te definește ca viitor proiectant, numai ca azi colectivul tinde sa fie format doar din tine si poate alți câțiva ca tine.  Tu ești responsabil pentru deciziile pe care le iei pe baza unor cunoștințe teoretice bazate pe modele ideale.

Realitatea nu este ideala pentru ca terenurile nu sunt rectangulare. Terenurile au calcane, au impuneri urbanistice si au proprietari care doresc maximizarea profitului.

Șantierul la fel ca hârtia suporta orice, dar asta se reflecta in costuri.

Structura de rezistenta este primul pas in proiectarea de arhitectura, dar in practica inginerul structurist este ultimul introdus in tema de proiect, deși ar trebui sa fie primul. Vom încerca sa prezentam in alta viziune rolul inginerilor in obținerea unui produs de arhitectura corect.

Cursul de instruire se adresează tinerilor ingineri structurişti ce nu au experienţă de proiectare şi vor să capete informaţii şi siguranţă în activitatea ce urmează să o desfăşoare, sau dețin experiența necesară dar vor să afle lucruri noi.

Cursul este unul important și pentru arhitecți, care în calitatea lor de șefi de proiect trebuie să dețină un nivel minim de cunoștințe cu privire la proiectarea structurală a clădirilor.

 

Preţul cursului: 500 de lei;

Număr maxim persoane/grupă: 25;

Material furnizat: acte normative relevante pentru domeniu;

Pentru înscrieri trimiteţi email la contact@formare-specialisti-constructii.ro .

 

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite