Curs Legislație: Sistemul Calității și Autorizarea lucrărilor de construcții(pentru verificatori de proiecte și experți tehnici)

CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALĂ AL SPECIALIȘTILOR ÎN CONSTRUCȚII pune la dispoziția celor interesați cursul de legislație pentru pregătirea examenului de verificator de proiecte și expert tehnic, dar mai ales pentru pregătirea continuă a acelor specialiști care deja sunt deja atestați.

El este axat pe legislația primară și secundară ce vizează Legea 10 / 1995 privind calitatea în construcții și Legea 50 / 1991 privind Autorizarea lucrărilor de construcții.

Cei care sunt deja specialiști, dar și cei care doresc să devină vor dispune de un curs în care se vor aborda care sunt obligațiile și responsabilitățile verificatorilor de proiecte și experților tehnici, precum și eventualele sancțiuni la care aceștia se supun.

Cursul se va susține în datele de:

14 septembrie 2019 – București

Cursul se va ține de ing. Cezar PETRE, președintele Colegiului Tehnic al Diriginților de Șantier, specialist în Sistemul Calității. Lectorul este titularul de curs și în cadrul asociației pe care o reprezintă, poziție din care zeci din cursanții săi au devenit specialiști atestați diriginți de șantier și experți tehnici.

Ne-am obișnuit să considerăm că problemele de natură juridică și sistemul calității vizează mai mult specialiștii implicați în execuție, dar ne înșelăm.

Foarte mulți din specialiștii verificatori de proiecte și experți tehnici nu știu spre exemplu când și cum se admit modificări de soluție prin dispoziție de șantier pe parcursul execuției lucrărilor, când este necesară reautorizarea, la care cerințe este obligatorie verificarea proiectului, ce anume se ștampilează de verificator, ș.a.m.d….

Numărul de locuri este limitat la: 30 .

Taxă participare curs: 500 de lei.

Durata cursului: 09.00 – 16.00.

Cafeaua și apa vor fi la discreție. În pauze se vor servi gustări și sfaturi bune.

Pentru înscrieri completați formularul de mai jos.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite