CURS Proiectarea clădirilor la cerința fundamentală siguranță în exploatare și accesibilitate B1

Vă pregătim în acest an un nou curs. El se va desfășura o singură dată, în București, în toamnă. Siguranța în exploatare și conformarea unei construcții pentru accesul persoanelor ce se deplasează în scaunul cu rotile reprezintă nu doar o obligație legală cât mai ales una morală.

Proiectanții trebuie să știe că dincolo de criteriile funcționale sau estetice există și cerințe tehnice care  trebuiesc îndeplinite pentru ca o clădire să fie sigură. Lățimea coridoarelor, a scărilor, înălțimea balustradei, dimensiunea golurilor de uși… sunt doar o parte din performanțele de care trebuie să ținem cont.

Cursul este destinat inginerilor constructori și de instalații, precum și arhitecților. El se dovedește foarte util pentru specialiștii atestați(verificatori de proiecte, experți tehnici, diriginți de șantier sau responsabili tehnici cu execuția) dar și cadrelor responsabile cu asigurarea măsurilor de securitate la incendiu. Cei care doresc să participe la examenul de verificator de proiecte sau de experți tehnici vor găsi foarte util acest curs.

Dată curs: 28 septembrie 2019.

Numărul de locuri disponibile: 30.

Programul cursului: 09.00-16.00.

Locul de desfășurare: București.

Tarif participare curs: 500 de lei.

Vedeți aici și cursul de Scenariu de Securitate la Incendiu.

Cursul se va susține de către arh. Emil ROȘCA verificator de proiecte la cerința fundamentală siguranța în exploatare și accesibilitate.

 

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite