CURS Proiectarea clădirilor de producție și depozitare la cerința fundamentală securitatea la incediu

Lulea Marius Dorin, specialist în construcții verificator de proiecte, vă invită să participați la cursul

Proiectarea la cerința fundamentală securitatea la incendiu a clădirilor de producție și depozitare.

Autor a mai multe cărți în domeniul construcțiilor, cel mai vândut autor în domeniu timp de trei ani consecutiv, Lulea Marius este inginer constructor cu o vastă experiență în proiectarea și conformarea clădirilor.

În cadrul cursului se va face o incursiune în domeniul securității la incendiu și în care timp de

4 ore : 9 – 13

se vor trata prin exemple practice toate problemele cu care se confruntă proiectanții.

Trimite

Va fi un curs intensiv care este util atât celor aflați la început de drum, dar mai ales proiectanților care se confruntă zilnic cu problema conformării corecte a unei clădiri.

Numărul de locuri este limitat la 10 persoane, pe de o parte datorită condițiilor impuse de pandemie, pe de altă parte datorită necesității unei relații directe între participanți și lector.

Se va răspunde la toate întrebările venite din partea proiectanților și se va lucra pe exemple practice. Se vor aborda atât aspecte care țin de ramura de proiectare a construcțiilor cât și cele care țin de ramura de proiectare a instalații cu rol în securitatea la incendiu.

Participanții pot veni cu exemple practice și specialistul va oferi răspunsurile necesare.

Noțiuni precum distanțele de siguranță, gradul de rezistență la foc, modul în care se stabilesc performanțele la foc pentru elementele de construcții, tipul și modul în care se conformează instalațiilor cu rol în securitatea la incendiu sunt doar o parte din elementele ce vor fi abordate.

Înscrierile se vor face online și cursurile se vor desfășura lunar în București, programate la momentul la care se va completa clasa de 10 persoane. Prețul cursului pentru fiecare participant este de 500 de lei.

Lulea Marius Dorin este specialist în construcții recunoscut la nivel național, lector a mai mult cursuri în domeniu, colaborator al Colegiului Tehnic al Diriginților de Șantier și Asociației pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor, cu peste 1 000 de participanți la cursurile sale de pregătire și care au devenit între timp diriginți de șantier, responsabili tehnici cu execuția sau verificatori de proiecte.